Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter

A mai naptól, átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a földművelésügyi miniszter az erdőkben és fásításokban, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetében lévő külterületi ingatlanokon.

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Véderdő telepítéséhez kapcsolódó teljes-talajelőkészítési feladatok(54,44 ha)

ÁLLÁSHIRDETÉS

 A NEFAG Zrt. Pusztavacsi Erdészete ( Pusztavacs Erdész köz 1.) 2 fő erdésztechnikust keres kerületvezetői pozíció betöltésére.

Ne nyúlj hozzá, ne vidd haza!

Az OMVK központi szervezete közleménye

Május elejétől találkozhatunk a természetben a hazai csülkös vadfajok kicsinyeivel: az őzsuták, a gím- és dámszarvas tehenek a következő hetekben hozzák világra gidáikat illetve borjakat.

Tiszaigari csodák

A megújult Tiszaigari Arborétum számtalan természeti szépséget rejt, érdemes ezeket személyesen felfedezni. Jakab Tibor, hevesi természetfotós a színekkel és formákkal játszva örökítette meg az apró csodákat.

Koronglövészet Mikebudán

NEFAG Zrt. Mikebudai Koronglövő Lőterén vadásztársaságok, baráti csoportok, alkalmi szerveződések számára lehetőséget biztosít igazi természetes körülmények között történő koronglövészet gyakorlására.

Albertirsa 6452 hrsz. terület értékesítése

Az ingatlan belterületi, 2,9538 ha területű, kivett-szérűskert művelési águ. 1/1 hányadban tulajdonos a NEFAG Zrt., tehermentes. Az ingatlan az albertirsai strandtól 100 méterre található.

Örkény 125/2 hrsz terület értékesítése

Az ingatlan belterületi, 4863 m2 területű, kivett-ipartelep művelési ágazatú. 1/1 hányadban tulajdonos a NEFAG Zrt., tehermentes. Az ingatlan az örkényi vasútállomás épületével szemben, közvetlenül a vasúti pályatest mellett helyezkedik el. Korábban a szállításra kerülő faanyag tárolására szolgált.

Miniszteri Kitüntetések az Erdők Világnapja alkalmából

Magyarország 90 év alatt megduplázta erdőterületét, ami azt jelenti, hogy az országban mintegy 2 millió hektár erdő van; ez az ország területének több mint 20 százaléka - közölte a földművelésügyi miniszter az Erdők Világnapja alkalmából rendezett ünnepségen.

Irodaház bérleménybe kiadó

NEFAG Zrt     bérbe adja   Cegléden a Kút u.5.szám

alatti ingatlanán lévő irodaházát

ÁLLÁSHÍRDETÉS

 2 fő gyakorlattal rendelkező szalagfűrész kezelőt keresünk a Pusztavacsi Erdészet Mikebudai Fagyártmányüzemébe.