NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zártkörűen működő Részvénytársaság

Tűzifa

Tűzifa

Kedves tűzifavásárló, a NEFAG Zrt. állami tulajdonban lévő erdőgazdaság, állami tulajdonban lévő erdők gazdálkodója. Erdőgazdálkodóként, az illetékes hatóságokkal együttműködve, a tervszerű erdőgazdálkodás eredményeként, főként az általunk kezelt erdeinkből kikerülő tűzifát értékesítjük.

Erdészeteinknél elsősorban kemény lombos (akác, tölgy, cser) másodsorban lágy lombos (nyár) fafajokból vásárolható tűzifa. Valamennyi fafaj esetében a tétel 5%-áig megengedett az egyéb fafaj belekeverése. Az értékesítésre felkínált tűzifát csak térfogatra ún. sarangban, méteres valamint kétméteres hosszban lehet vásárolni. A fa vékonyabbik végén kéregben mért vastagság minimum 5 centiméter.

Kedves vásárló, a feltüntetett egységárak a kiszolgálás helyén felterhelés nélkül értendők, azaz nem tartalmazzák a rakodási költséget. Felhívjuk figyelmüket, hogy Társaságunk a megvásárolt tűzifa fuvarozását nem tudja vállalni. A szállítás szervezésben segíteni, a vásárolt mennyiségnek megfelelő fuvaros vállalkozót tudunk ajánlani, de kötelezettséget nem vállalunk.

Kérjük tűzifa vételi szándékával további információkért a szállítási költségek optimalizálása miatt lakóhelyéhez legközelebb lévő Erdészetünknél érdeklődjön, az ott lévő elérhetőségek valamelyikén.

NEFAG Zrt. EUTR technikai azonosító száma: AA 0149262

Általános nebih tűzifa vásárlói tájékoztató

Tűzifa értékesítés