NEFAG Nagykunsági Erdészeti és Faipari Zártkörűen működő Részvénytársaság

Nyári táborok

Nyári táboraink
2021

A NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza 2021-ben is meghirdeti a nyári szünetre tervezett táborait.
Bízunk abban, hogy a hagyományos módon, sok-sok természetközeli élménnyel fogadhatjuk a gyerekeket.

ZOO tábor

 1. turnus időpont: 2021. 06. 28 – 07. 02.  A TURNUS BETELT!
 2. turnus időpont: 2021. 08. 02 – 08. 06  A TURNUS BETELT!

A táborosok a Bagolyvár Vadaspark aktív tagjaivá válhatnak, testközelből ismerhetik meg a vadaspark lakóit, és bekapcsolódhatnak a gondozásukba. Felfedezzük a tölgyes erdő, a szikes és nedves rét, illetve a Zagyva menti élővilágot is.

Túlélő tábor

Időpont: 2021. 08. 09 – 08. 13.  A TURNUS BETELT!

Hogyan tudunk tájékozódni és otthonosan mozogni az erdőben? Hogyan építsünk fel egy használható táborhelyet? Milyen ehető, gyógyhatású vagy éppen mérgező növényekkel, gombákkal találkozhatunk utunk során? Ezekre, és más praktikus kérdésekre mind választ kaphatnak a tábor résztvevői. És persze számháborúzunk, kalandos túrák során jövünk-megyünk, kúszunk-mászunk.

Jelentkezési tudnivalók:

 • JELENTKEZNI KIZÁRÓLAG E-MAIL-BEN, A KÖVETKEZŐ CÍMEN LEHET: erdeimuvhaz@nefag.hu. A jelentkezéshez kérjük írják meg a következő adatokat: választott tábor időpontja, gyermek neve, életkora, szülő vagy kapcsolattartó elérhetősége (e-mail cím, telefonszám).
 • A táborba regisztráltaknak a válasz e-mailben küldünk egy jelentkezési lapot. Kérjük, hogy kitöltve és aláírva, szkennelve vagy lefotózva, olvasható minőségben szíveskedjenek visszaküldeni 2 munkanapon belül. A tábori jelentkezés a jelentkezési lap visszaküldésével lesz érvényes.
 • A táborok létszáma korlátozott, és a nagy érdeklődés miatt gyorsan, a tapasztalatok szerint akár 1-2 óra alatt is telítődnek. A jelentkezőket az e-mailek beérkezési sorrendjében regisztráljuk, a létszámkorlát feletti jelentkezőket várólistára tudjuk felírni. Mindenkinek küldünk visszajelzést a jelentkezésével kapcsolatban. Kérjük szíves türelmüket és megértésüket.
 • A nagy érdeklődés miatt, de a létszámkorláthoz mérten szeretnénk minél több gyerkőcnek lehetőséget adni a tábori részvételre. Emiatt minden gyermek jelentkezését csak 1 turnusra tudjuk elfogadni.
 • Kérjük a javasolt korosztályok figyelembevételét. A tapasztalatok alapján a zoo táborhoz az általános iskola 1. osztályának elvégzése szükséges, a túlélő táborba pedig 10 éves kortól ajánlott a részvétel.

A táborok díja: 35.000 Ft/fő/hét, a befizetés módjával kapcsolatban a táborba jelentkezőket külön értesítjük.

A részvételi díj tartalmazza:

 • étkezést napi 3 alkalommal (tízórai, ebéd, uzsonna)
 • vadasparki bérletet (amelynek érvényessége 2021. december 31.)
 • egy kiránduló napot (tervezett)
 • változatos tábori programokat
 • a témához kapcsolódó kézműves foglalkozásokat
 • 1 éjszaka itt alvás (szállás, vacsora, reggeli), tábortűz, vadles, éjszakai bátorságpróba, „csillagos égbolt” programok (tervezett)

A táborok megvalósítása az éppen aktuálisan érvényben lévő járványügyi szabályok szerint fog történni.

A táborok helyszíne:

NEFAG Zrt. Szolnoki Erdészet, Bagolyvár Vadaspark

5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71.

 

A tábor naponta 07:30 – 15:30 között, pénteken 14:00-ig biztosít elfoglaltságot a gyerekek számára.