XXVIII. Kaán Károly verseny

XXVIII. Kaán Károly verseny

XXVIII. Kaán Károly Országos Természet- és Környezetismereti Verseny Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezője a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza.

 

 

A részletes versenykiírás elérhető itt: Versenykiírás

Fontos időpontok, tudnivalók:

2019 december 13.

A versenyre előzetes jelentkezés szükséges, a megyei fordulóba nevezhető diákok maximális létszámának meghatározása ez alapján történik. Kérjük az intézményeket, hogy részvételi szándékukat előzetesen jelezzék, a fenti időpontig az erdeimuvhaz@nefag.hu e-mail címre, az intézmény neve, illetve a kapcsolattartó elérhetőségeinek (e-mail cím, telefonszám) megadásával.

2020 február 12. (szerda) 12-15 óra és február 18. (kedd) 9-12 óra

Ingyenes felkészítő foglalkozásokat tartunk a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Házánál (5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71.) előzetes bejelentkezés alapján: erdeimuvhaz@nefag.hu, vagy 06/ 20 452-4883 Csikós Eszternél. A foglalkozások során elméleti felkészítést és terepgyakorlatot tartunk (időjárás függvényében).

2020 március 4. (szerda) 14 óra

Az iskolai-házi versenyek lebonyolításának időpontja. A verseny első fordulóját a versenybizottság által biztosított egységes feladatlappal az iskolákban a szaktanárok szervezik meg. A központi feladatlapokat és javítókulcsokat a verseny előtt 2 nappal a megyei versenyfelelős küldi meg e-mail-ben az iskola igazgatójának.

2020 március 13.

A megyei fordulóra való jelentkezés határideje. A megyei fordulóba tagintézményenként, és évfolyamonként 3-3 tanuló nevezhető. A megyei versenybe jutott versenyzők adatait (név, évfolyam, iskola neve, e-mail címe, felkészítő tanár neve, telefonszáma, e-mail címe, házi verseny résztvevőinek száma) juttassák el az erdeimuvhaz@nefag.hu címre.

2020 április 17. (péntek) 10-14 óra

A megyei verseny időpontja.

Helyszíne: NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Ház, 5000 Szolnok, Kaán Károly utca 71.

Nevezési díj: 2.500 Ft/fő, melyet a verseny napján lehet befizetni.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven a megyei versenyen az írásbeli feladatok megoldása, ebéd és terepgyakorlat is várja a tanulókat, kísérőiket.

A megyei verseny részletes programjáról a jelentkezőket tájékoztatjuk.

2020 május 22-23-24.

Az országos döntő időpontja. Helyszíne: Mezőtúri Református Kollégium, Gimnázium, Szakgimnázium Általános Iskola és Óvoda, 5400 Mezőtúr, Kossuth L. út 2.

A megyei döntők legjobb 5. vagy 6. osztályos tanulója, megyénként 1 fő juthat az országos döntőbe.

Ha a versennyel kapcsolatban bármilyen információra van szükségük, az alábbi elérhetőségeken várjuk kérdéseiket:

Csikós Eszter NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Ház

e-mail: erdeimuvhaz@nefag.hu; Tel: 06/20 452-4883